Levertijd

Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of nog onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Actuele levertijden: wegens het Corona virus is het erg druk bij de post en hun sorteercentra door heel Nederland. Houdt tegenwoordig een bezorgtijd aan van 4-5 werkdagen.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt LOF voor brievenbuspakjes €3,20 en voor een pakket €5,65 in rekening. Vanaf €100,- is de verzending gratis.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit de consument hiervoor contact opneemt met de webshop zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Wilt u geen bezorgers inhuren, dan heeft u de mogelijkheid om het pakket zelf op te halen.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. LOF behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DHL Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.