Levertijd & verzendkosten

Levertijd

Onze levertijd is 1-2 dagen. Bestel je in het weekend of in de avond, dan word je bestelling de volgende werkdag verwerkt en verzonden.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt LOF voor brievenbuspakjes €3,45 en voor een pakket €5,95 in rekening. Vanaf €100 – is de verzending gratis.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan, bijvoorbeeld dat een pakket zoek raakt. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit dat de consument hiervoor contact opneemt met de webshop, zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Wilt u geen bezorgers inhuren, dan heeft u de mogelijkheid om het pakket zelf op te halen.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. LOF behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door DHL Parcel of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.