Over ons

Over ons

Welkom bij LOF, het mode snoepwinkeltje gerund door Kim en moeders Carla. Ons motto is: “Fashion is FUN!”

In binnen- en buitenland zoeken wij voor jullie naar de leukste musthaves en de mooiste merken. Met deze selectie zijn wij elke week druk bezig en dit doen wij met ontzettend veel plezier, passie & liefde. Complete looks die je direct bij ons kunt shoppen, zowel online als in onze gezellige boutique. Daarnaast hebben wij ook leuke specials, zelf ontworpen collecties & collaborations.

Our story

Het succesverhaal van LOF begon in 2011 als styling boutique. Wij zijn begonnen met zijn tweetjes (moeder & dochter) als stylingboetiekje. Wekelijks een compleet aantal gestylde looks die je in zijn geheel bij ons shopte. Heel fijn en makkelijk onder 1 dak.  Daarnaast ook veel styling voor BNN’ers, fotoshoots en tv-programma’s. Dankzij Facebook ging het snel en onze lookjes werden met veel lof ontvangen :-))
Bezoekers uit het hele land voor ons kleine boetiekje. Hoe bijzonder en geweldig was dit!! Dat zoveel mensen het LOF stijltje leuk vinden is voor ons natuurlijk het allergrootste compliment. Door alle social media ophef en drukte (soms rijen voor de deur na de foto’s), viel dit de media op! In 2016 kwam LOF zelfs in een reality programma bij NPO3 “Niet Lullen Maar Poetsen”.

Inmiddels zijn wij zo gegroeid, dat ons team is meegegroeid. Wij zijn nu met 9 geweldige meiden! Sinds 2016 kwam er dan ‘eindelijk’ een webshop. Iets wat wij al die tijd niet wilde, omdat wij het persoonlijk wilde houden. Er bleven continu veel aanvragen binnenstromen vanuit het hele land, omdat men niet wekelijks heen en weer konden rijden. Op hun verzoek besloten wij het een maand te testen als service voor klanten buiten Rotterdam. Dit was een giga succes met zeer veel bestellingen en heel veel happy customers. Na al deze super enthousiaste reacties hebben wij natuurlijk besloten om hiermee door te gaan op een zo gebruiksvriendelijke en persoonlijke manier voor zover dat mogelijk is online. Hiermee kwam er een extra “Team Webshop” bij, dat zich geheel concentreert op de webshop: van het design tot het bedienen van de webshop-klant.

Hieronder stellen wij graag ons team aan jullie voor en wie wat doet binnen ons bedrijf.
Maak kennis met LOF.

Meet the Team

TEAM WINKEL
TEAM WEBSHOP
In de media

LOF staat regelmatig in de bladen. Hebben jullie ons gespot, tag- of mail ons naar: [email protected] en maak kans op een waardecheque!

Youtube en televisie

Ook zijn wij te vinden op Youtube met onze leuke vlogs! Jullie krijgen een kijkje in de winkel en de leuke privé momenten! In 2016 kwam LOF zelfs in een reality programma bij NPO3 “Niet Lullen Maar Poetsen”.

LOF Babes

Hoe prachtig zien alle meiden eruit in onze items!

Dit vinden wij zo leuk! Wil jij hier ook bij komen te staan, tag ons dan op Instagram of stuur ons jouw foto naar [email protected].