Retourneren

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop of per e-mail, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor gebruik maken van het “Modelformulier voor herroeping”, beschikbaar op deze website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen na indiening van het voornoemde formulier of de ondubbelzinnige verklaring, aan LOF. Mocht de consument de gehele order retourneren dan worden ook de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort.

Hoe retourneer ik mijn pakket?
1.Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2.Plak een A4 met ons retour adres op het pakket.
[retour adres:Lusthofstraat 33-A of 37-B 3062 WB Rotterdam ]
3. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af.
4. LET OP: Het is mogelijk om je pakket bij een DHL punt te brengen alleen dien je hiervoor een retoursticker thuis uit te printen.
5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:
LOF Boutique
Lusthofstraat 33-A
3062 WB Rotterdam